Kas

Cumhuriyetimizin 99. Yılı  okulumuzda  düzenlenen program ile coşkuyla kutlandı.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem veli toplantılarının birincisi 21 Ekim Cuma  günü okulumuzda gerçekleştirildi. 5.,6.,7.,8.  sınıf öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantılar sınıflarda yapıldı. Tüm sınıf toplantılarına sınıf öğretmenlerinin yanında, rehber öğretmenler ile branş öğretmenleride katıldı. Toplantıya katılan velilere öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda yürütülen projeler, yapılan yarışmalar ile öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini içeren konularda bilgiler verildi.Toplantıları gerçekleşitiren öğretmenlerimiz ile toplantı davetimize yoğun katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz...

Eyl

Mezun öğrencilerimizden Edebiyat öğretmeni Selda Çakar, Polis memuru Hakan Gündoğan ve askeri personel Yasin Düven okulumuzu ziyaret ettiler. 8. Sınıf öğrencilerimizle biraraya geldiler. Öğrencilerimizle okul hayatı ve meslek tercihleri konusunda sohbet ettiler.

Eyl

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı.Bütün Öğretmen ve Öğrencilerilerimize  Hayırlı Olsun.

Haz

Dursunbey Borsa İstanbul YBO'nun Çok amaçlı salonunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisine; Kaymakamımız  Sayın  Rahmi BULUT,Belediye Başkanımız Ramazan BAHÇIVAN, Milli Eğitim Müdürü Ümit GÖKDEMİR, , Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.Görsel şölen şeklinde geçen Bilim fuarında Kaymakamımız Sayın Rahmi BULUT ve davetliler öğrencilerin  sergiledikleri projeleri inceleyip  öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit GÖKDEMİR, TÜBİTAK Bilim Fuarlarındaki eserlerin tamamı danışman öğretmenlerin gözetiminde öğrencilerin kendi emekleriyle hazırlamış oldukları eserlerdir. Yapmış oldukları bu güzel ve başarılı  çalışmalardan ötürü ve fuarın hazırlık ve ortaya çıkış sürecinde emeği geçen okul müdürümüz Sinan IŞIKTAŞ ve Proje Yürütücüsü Engin AVCI'ya ve emeği geçen  öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

May

OKULUMUZDA 1-2 HAZİRAN 2022 'DE  SAAT :10:00-15:30  ARALARINDA TÜBİTAK-4006 PROJE SERGİMİZ YAPILACAKTIR.DURSUNBEY GENELİNDE BÜTÜN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER DAVETLİDİR.

RİBA ANKETLERİ -REHBERLİK İHTİYAÇLARI BELİRLEME ANKETİ

May

Okulumuzda Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Kapsamında  İlkYardım Eğitimi Verilmiştir.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  Kutlandı

ÖZEL EĞİTİM VELİ EV ZİYARETLERİ  YAPILDI

Mrt

8.Sınıflara Yönelik Lise  Tanıtım Gezileri Yapıldı. Gezinin İlk Gününde Dursunbey Çok Programlı Anadolu Lisesi, Dursunbey Endüstri  Meslek Lisesi  ve Mesleki  Eğitim Merkezlerine  Ziyaret Yapıldı. Kurum Müdürleri Tarafından Öğrencilere Bilgilendirme Yapıldı. Bölümlerin Özellikleri ve Çalışma koşulları Anlatıldı. Mezunuyet Sonrası İş Bulma Konularında Rehberlik Yapıldı..

Mrt

İlçe Genelinde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u  anma Etkinliği yapıldı . Dursunbey Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu ve Dursunbey Borsa İstanbul YBO'nun  ortak hazırladığı programda İstiklal Marşı'nın kabulü kutlandı  ve Mehmet Akif ERSOY anıldı.

Mrt

Dursunbey Borsa İstanbul  YBO  öğrencileri ve personeli deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiğini anlamak amacıyla deprem haftası etkinliklerine katıldı.

Mrt

Sivil Savunma Hafatası Dolasıyla, Okulumuzda Dursunbey İtfaiyesi Tarafından Yangın Söndürme Eğitimi ve Tatbikatı yapılmıştır.Tatbikata Okulumuzun tüm öğrencileri ve öğretmenleri katılmıştır..

Şbt

Okul Güreş Takımımız , Kepsut'ta 5 . ŞEHİT Ömer Halisdemir Minikler serbest güreş turnuvasına katılmıştır. Okulumuz 5/A sınıfı Öğrencilerinden Osman Kaya madalya kazanmıştır.