May

Dursunbey mesleki eğitim merkezi müdürlüğü kuaförlük bölümü öğrencileri altın makaslar projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimize ücretsiz kuaförlük hizmeti vermişlerdir. Mesleki eğitim merkezi müdürlüğüne ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZDAKİ BİGEP PROJELERİ

OKULUMUZDAKİ BİGEP PROJELERİ

Nis

13 Nisan'da Dursunbey YBO velilerinin, öğretmenlerin katılımıyla büyük bir iftar davetine imza attı.  İftar yemeği ve çay ikramindan sonra  davetli öğrenci ve kardeşlerine elma şekeri ikram edildi. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tiyatro ve koro gösterisi  okulumuz çok amaçlı salonunda büyük bir ilgiyle karşılandı. Davetimize icabet eden  Sayın ilçe   milli eğitim müdürümüz Ümit GÖKDEMİR'e, şube müdürümüz Gürol BÜYÜKYILDIRIM'a, değerli veli ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü Okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde Dursunbey protokolü Dursunbey YBO'da  düzenlenen törende bir araya geldi.

Program Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Jandarma Komutanı Türk tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek; "Çanakkale zaferi dünyanın en güçlü ordularının dönemin en modern savaş silahlarıyla ve binlerce sömürge askerleriyle vatanımızı parçalamak için saldırdığında göğsü iman dolu minnetimizin ayağa kalkması düşmana karşı omuz omuza top yekûn mücadele etmesinin tezahürüdür." Dedi.

Programda Ayrıca öğrenciler tarafından oynanan "Çanakkale'den Havadis Var"  Gölge Tiyatro Oyunu Büyük Beğeni Kazandı. Program 18 Mart Dolayısıyla yapılan  Resim Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarında Ödül kazanan Öğrencilere Ödül Verilmesiyle son Buldu.

Ock

Okulumuza Bakanlığımız tarafından tüm öğrencilerimize eşofman  takımı gönderilmiştir.

OKULUMUZDA YERLİ MALI HAFTASI KUTLANDI

OKULUMUZ BAHÇESİNDE  AĞAÇ DİKİM ETKİNLİĞİ YAPILDI

OKULUZDA AĞAÇ DİKİMİ EĞİTİMİ  VERİLDİ

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE  AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Okulumuzda Öğretmenler Günü Kutlandı..

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzda Etkinliklerle Kutlandı.

OKULUMUZDA ÇÖK -KAPAN-TUTUN  AFAD TATBİKATI  YAPILDI

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI